Projecten en toekomstige ontwikkelingen. 

Projecten en toekomstige ontwikkelingen.


Toekomstige projecten

In November van 2015, vooralsnog van 21 tot en met 29 November 2015 zullen wij ons nieuwe kantoor annex studio  op een feestelijke manier inwijden. Wij organiseren dan een expositie rond Evelina Marinangeli. Tevens presenteren wij de met ons samenwerkende kunstenaars.

In samenwerking met de provincie Umbria en de gemeente Perugia wordt de mogelijkheid onderzocht om een internationale tentoonstelling te organiseren. Er zijn hiervoor 2 opties:
1. Expositie in de statige ambiance van de Kamer van Koophandel in Perugia.
2. Een expositie in Rocca Paolina onder auspicien van het provinciaal bestuur van
    Umbria.
Hierover volgt na september 2015 nadere informatie. Door de bestuurlijke herinrichting van de provincies in Italie is vertraging in de besluitneming opgetreden.

In september 2015 hebben wij een bespreking gehad met de heer ir. G.Mencaroni, president van de Kamer van Koophandel in Perugia, alsmede president van de Verenigde Kamers van Koophandel in Italie. Voorlopig is afgesproken dat wij een manifestatie organiseren in de ruimte van de K.v.K. in Perugia. het is dan de bedoeling dat wij 16 kunstenaars met verschillende specialismen presenteren uit Nederland, Italie, Frankrijk, Engeland en de Oekraine. Naast schilders worden beeldhouwers, keramisten, fotografen en ontwerpers benaderd.
Op dit moment wordt er besloten onder welke condities wij kunnen doorgaan met de organisatie. Wij zijn nu bezig de kunstenaars te benaderen die worden uitgenodigd om mee te doen.

Daarnaast streven wij ernaar om in 2016 weer een tentoonstelling te organiseren in het Gemeentehuis van Ridderkerk. Hier wordt weer een internationale groep kunstenaars voorsgesteld. Een van hen is de schilder Antonella Bolliger-Savelli, Francaise van Italiaanse afkomst (zie foto)


 

 

Toekomstige projecten. Evelina Marinangeli.

Haar werk is te zien tijdens de opening van onze nieuwe studio welke is gevestigd bij De Kreek Transport
Scheepmakerstratt 23
Ridderkerk.

Stuur e-mail



* Invoer verplicht
Website by Tomston