Geen expositie maar wel..... 

Geen expositie maar wel.....

Nieuws van Stichting Grenze(N)Loze Kunst.

Voor diegenen die het nog niet weten; ik, Wilma Impelmans, ben ook voorzitter van deze stichting. Ons doel is het bevorderen van internationale samenwerking tussen en met kunstenaars, waarbij we ook verschillende kunstvormen promoten.
In de afgelopen 2 weken zijn we druk bezig geweest in Gubbio, Umbrië in Italië. We werken hier aan de 1e Biënnale D'Arte Moderna di Gubbio. Met name Martin was fysiek aanwezig om zaken te bespreken.  

Samen met onze Italiaanse contacten Stefania Montori, Roberto Salvatori en Giuseppe Allegrucci, is een mooie samenwerking gecreeërd.
Er was contact met 3 Italiaanse kunstenaars waarvan er 2 al bekend zijn van de Galerie. Cecilia Piersigilli, Liuva en Mauro Puccitelli. Alle 3 zullen zij zich presenteren op de expositie "In Klein Formaat" in mei 2019 bij Studio ImSpa.

Door de gemeente Gubbio zijn de verschillende ruimtes voor de Biënnale vastgelegd. Sala degli Capitani, Sala degli Arconi, Vecchio Convento Piazza San Martino. Afspraken zijn gemaakt over de formele opening door de Nederlandse Ambassadeur in Italie en de Presidente dell'Assemblea Legislativa di Umbria en anderen. Vanuit Nederland zullen zeer waarschijnlijk vertegenwoordigers van de gemeente Ridderkerk en Irene Pronk, directeur van Theater "Het Kruispunt", aanwezig zijn. 

De bekende Nederlandse schilder, Toos van Holstein, gaat met meesterkeramist Giampietro Rampini aan de slag om gezamenlijk "banners" te produceren. De Nederlandse schilder Linda Roffel gaat haar kunst publiekelijk presenteren. De schilder Karin Touw gaat met leerlingen van de "Scuola Media" en hun docente Francesca Pierini, aan de slag om hun visie op de "Triangle of Life" weer te geven. De glaskunstenaar Mauro Puccitelli geeft demonstraties van het vervaardigen van zijn creaties. Naast de presentaties in de verschillende ruimtes vinden ook discussie avonden plaats over "Kunst" in de "Casa di Sant"Ubaldo. Het definitieve, uitgewerkte programma wordt binnenkort gepresenteerd.

27 juli tot en met 18 augustus 2019. "Primo Biënnale D'Arte moderna di Gubbio, Arte incontra Artigianato" (Kunst ontmoet Ambacht) De Biënnale is het vervolg op de internationale kunstmanifestatie "Triangle of Life" in Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon en Oud-Beijerland in 2018 laatstgenoemde wordt vervolgd in 2020.

 

Vrouwenzaken 

Vrouwenzaken Op 9 december 2018 opent de expositie "Vrouwenzaken" met medewerking van Linda Roffel, kunstschilder, en Tracey McEachran, fotograaf. Hun werk wordt ondersteund door enkele objecten van Nathalie de Waard, keramist.

De titel van de expositie is gekozen omdat deze kunstenaars, ieder op hun geheel eigen wijze, zich nadrukkelijk bezighouden met de vrouw. 


Linda toont "spannende" vrouwenportretten. In haar acryl-op-linnen schilderijen ligt het accent op vorm en kleur. die zij gebruikt om gepassioneerde portretten van vrouwen te maken. Zij gebruikt een palet met een beperkt aantal kleuren. Meestal zijn dit zwart, wit en bruintinten. Zij creëert een veelheid van structuren die het haar, de huid en kleding nauwkeurig weergeven. Deze structuren worden weergegeven tegen een dromerige achtergrond. Door het aanbrengen van de media op het linnen met behulp van het (palet)mes geeft zij, naar eigen zeggen, een indruk van diepte en transparantie aan haar verfbeeldingen. Deze dualiteit is ook te herkennen in de positionering van haar onderwerpen. De modellen zitten meestal met de rug naar de toeschouwer, alsof zij iets willen verbergen. Hierdoor ontstaat er een ander, dieper, geheimzinniger en mysterieus karakter van het werk.


Tracey, fotograaf uit Portsmouth, Engeland. Zij werkt vanuit haar studio en heeft zich gespecialiseerd in portretten en stillevens. Haar portretten zijn zeer indringend. De emotionaliteit van de foto's zijn kenmerkend voor haar. De serie "Vrouwen en kinderen" geven een sfeerbeeld van een omgeving waar de vrouw en haar kind juist de sfeer bepaald. Haar stillevens worden gekenmerkt door een indringend kleurgebruik. De objecten treden vaak vanuit een zeer donkere achtergrond naar voren, waardoor een zekere spanning ontstaat, naast de concrete weergave van van de compositie. 

Nathalie maakt liefelijke voorstellingen van vrouwen. De voorstellingen zijn die van vrouwen die geven en ontvangen. Haar minimale kleurgebruik zorgt juist voor een extra emotie van de objecten.

John ten Berge en Alberto Petrivelli. Een bijzonder stel. 

John ten Berge en Alberto Petrivelli. Een bijzonder stel. Alberto Petrivelli. 

Hij woont en werkt sinds 2003 in Londen. Zijn werk kenmerkt zich door het gebruik van 3-dimensionale effecten. Hij brengt afbeeldingen met fysiek diepte aan op het doek.

Alberto gebruikt een palet met veelal primaire kleuren. Zijn penseel is ruig. De diepte krijgt hij door zijn werk met ijzerdraad of andere producten op te bouwen. Hij werkt overwegend figuratief of met figuraties.

John ten Berge. 

Woont en werkt in Rotterdam. Zijn pseudoniem is "de Waanzinnige Schilder". Dit heeft hij te danken aan zijn eigen weergave van onze samenleving. Hij werkt overwegend met het medium aquarel. Zijn palet is zacht en bijna lieflijk, maar  toch heel intens.
John heeft zich na de opleiding aan de Academie van Beeldende Kunsten in Rotterdam beziggehouden met muurschilderingen, lithografie en olieverf. Geleidelijk heeft hij zich ontwikkeld naar het specifieke figuratieve van zijn kunst.
Zijn afbeeldingen zijn een ironische spiegel op onze typisch Nederlandse samenleving. Onderwerpen als "verjaardagsfeest", "soep eten op zondagmiddag" en de verbeelding van de "stem van het volk" worden op zijn zeer eigen wijze weergegeven.

Manifestatie "TRIANGLE of LIFE" 

Manifestatie Met gepaste trots presenteren wij deze catalogus bij de internationale manifestatie "Triangle of Life". Onder de naam “ Grenze(N)Loze Kunst” zijn vanaf 2010 diverse internationale kunstprojecten gerealiseerd. Laagdrempelige toegang voor het publiek vinden we zeer belangrijk.. De naam “Grenze(N)Loze Kunst” is gekozen om twee redenen. Ten eerste organiseren we kunstevenementen met uiteenlopende kunstuitingen zoals schilderijen, beeldhouw -werken, fotografie, keramiek, mode, film en poëzie. Daarnaast hebben de manifestaties vaak een internationaal karakter. 

 Het idee voor “Triangle of Life” is in 2014 ontstaan. De thema's: Vrouw, Natuur en Vruchtbaarheid waren snel bepaald. Op basis van deze thema’s zijn kunstenaars benaderd om deel te nemen. Een 30-tal kunstenaars uit verschillende landen toont hun werken die de drie thema’s in al hun veelzijdigheid representeren.
Sommige werken gaan vergezeld van een gedicht, geïnspireerd op het thema’s. Ook is er plaats ingeruimd voor de “kunstenaars van de toekomst” die hun visie op de gekozen thema’s hebben gegeven. Dat de manifestatie in Nederland en Italië zou zijn is onder meer te danken aan reeds bestaande goede contacten. 

Uitdagingen bij internationale samenwerking zijn taal- en cultuurverschillen. Zijn we als Nederlanders snel en doelgericht hetgeen vaak als bot overkomt, in Italië daarentegen is het vermogen van uitstellen en veranderen als het ware tot kunst verheven. Dit maakt samenwerking heel spannend.
Perugia zou de locatie worden. Mevrouw Porzi, president van de Assemblea Legislativa van de provincie Perugia, heeft ons hierbij ondersteund.
Uiteindelijk werd de gemeente Gubbio in samenwerking met "Art in Genio Gubbio” de locatie voor 2019. 

 Dottoressa Montori, vice-voorzitter van Aion Arte en Roberto Salvatori, onze vertegenwoordiger in Gubbio, staan ons hierbij terzijde. Onze dank gaat uit naar de deelnemende kunstenaars, waaronder leerlingen uit groep 4 en 5 van de Botter in Ridderkerk, alsmede de meiden van “Atelier rondom Kleur”, onze sponsors en de aanbieders van de locaties. En tenslotte onze vrienden in Gubbio, Gaetano Rossi, Anna Buoninsegni, Giampietro Rampini, Guiseppe Minelli, Mastri Librai Euggubini en Tonino Picotti. 

De beeldhouwer Giuseppe Allegrucci zal op de dag van de Vernissage, 25 april 2018, een werk maken dat, later, aan de gemeente Ridderkerk wordt aangeboden.

 Voor 2018 zijn de locaties in Nederland: 

Ridderkerk: Gemeentehuis, Koningsplein 1 Oudheidkamer, Kerksingel 26 Studio ImSpa, Scheepmakerstraat 23 

Rhoon: Kasteel van Rhoon, Dorpsdijk 63 

Barendrecht : Theater/bibliotheek “Het Kruispunt”, Middenbaan 111 

Oud-Beijerland: Ristorante “La Divina Cucina”, Nobelstraat 6 

Voor 2019 is de locatie in Gubbio: Palazzo “Gli Arconi” presso Palazzo “dei Consoli”. Ridderkerk, februari en maart 2018 Wilma Impelmans, MCE

Ondina en Saskia 

Ondina en Saskia Met deze eenvoudige titel willen wij twee bijzondere kunstenaars presenteren.

Ordina Savelli (1928-2016), geboren in Salemarasino in Italie, Vanaf 1946 woonachtig in Nederland. Kunstacademie te Rotterdam, waar zij haar diploma (Cum Laude) behaalde in 1968, In 1969 behaald zij de Eerste graad lesbevoegdheid Creatieve expressie. Zij geeft daarna les aan werkende jongeren en aan de Kunstacademie te Rotterdam. 

Haar voorliefde in de kunst ligt bij keramiek, brons gieten, tekenen en schilderen. In de loop van de tijd heeft zij een zeer eigen stijl ontwikkeld. Het werk van Ondina is veelal figuratief, vaak met een heel eigen en ironische kijk op haar wereld. Haar staalconstructies zijn abstract en vormen een eenheid met de omgeving.
Haar keramiek is kleurig, ornamentaal en soms ook speels.

Saskia Rietveld (Rotterdam 1950) woont en werkt in Ridderkerk. Al vanaf haar jeugd is zij verknocht aan het tekenen en schilderen. 

Haar grote passie ligt bij het aquarelleren en encaustiek technieken. Zij heeft zich met name beziggehouden met kleurenleer. Haar werken zijn zeer kleurrijk maar altijd met een palet dat in balans is. Heel bijzonder zijn haar encaustieken, die een aparte uitstraling aan haar werk geven.

Il Quartetto Italiano (Het Italiaans Kwartetr) 

Il Quartetto Italiano (Het Italiaans Kwartetr)

Van zondag 10 december 2017 tot en met zondag 14 januari 2018 openen wij onze deuren voor een bijzondere expositie.
4 Italianen tonen hun werk.

    Liuva. Deze van oorsprong Cubaanse kunstenaar, nu wonend en werkend in Terni, Italië, toont haar bijzondere keramiek. Haar gevlochten objecten zijn een lust voor het oog. Naast objecten om naar te kijken zijn het ook objecten met een functie. Het gevlochten keramische object is tevens te gebruiken als basis voor een lamp. Haar werk is in een woord uniek.
    Luca Luciano. Deze uit de provincie L'Aquila afkomstige kunstenaar is zeer veelzijdig. Hij schildert, schrijft en componeert muziek. Vaak vormen zijn schilderijen de basis voor zijn sprookjesachtige boeken. Zijn afbeeldingen zijn altijd vrolijk gekleurd. Zelfs de serieuze werken. Het gebruik van een helder en vrolijk palet, geeft een niet overdreven serieuze kijk op zijn onderwerpen.
    Cecilia Piersigilli. Deze kunstenaar, wonend en werkend in Terni, heeft zich een heel eigen stijl ontwikkeld. Door gebruik te maken van de oude techieken van het maken van fresco's, krijgt haar werk een zeer bijzondere en vaak mysterieuze uitstraling. Haar palet is ingetogen en maakt gebruik van bijzondere kleur-effecten. Haar thema's zijn Stadslandschappen, Vrouwen en Stillevens. Vooral de Stadslandschappen en Vrouwen hebben de voor haar zo karakteristieke mysterieuze uitstraling.
    Lanfranco Finocchioli. Deze 84 jarige kunstenaar woont en werkt in Rome. Na een opleiding bij De Chirico (de beroemdste Italiaanse Surrealist) heeft hij zich ontwikkeld tot een van de meest vooraanstaande surrealisten in Italië van dit moment. Hij heeft geëxposeerd met Dali, Mirò en De Chirico. Wij zijn trots hem in onze Galerie te mogen begroeten. Voor afbeeldingen zie bladzijde: "Il Quartetto Italiano"
Wanneer u werken uit deze tentoonstelling wilt kopen dan verwijzen wij U naar www.studioimspa.com

Preview op zaterdag 9 december 2017 van 15:00 uur tot 17:00 uur.

Het Licht Schildert  

Het Licht Schildert  Van 8 Oktober 2017 tot en met 5 November 2017 presenteren wij in onze Galerie een expositie van Bea Verveer getiteld "Het Licht Schildert". 

Haar werk wordt gekenmerkt door het gebruik van de niet-kleuren zwart en wit samen met goud- en zilverkleuren. Recentelijk heeft zij ook andere tinten aan haar palet toegevoegd. De compositie op het doek wordt gevormd via het het gebruik van reliëf. Hierdoor "speelt" het licht in op het werk van Bea en voegt daardoor een extra dimensie toe. 

Haar portretten worden gekenmerkt door het principe van "meer door minder". Door het gebruik van enkele krachtige lijnen en streken van het penseel, soms aangevuld met een lichte kleur accent, wordt de expressie en de emotie van de persoon weergegeven.

Kortom:"Het werk van Bea Verveer is even uniek als verrassend"

De vernissage vindt plaats op zondag 8 Oktober 2017 om 15:00 uur.
De Galerie is dan geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur.
Preview is op zaterdag 7 Oktober 2017 van 15:00 uur tot 17:00 uur.

Openingstijden van de Galerie:
Donderdag tot en met Zondag 13:00 uur / 17:00 uur
Overige tijden volgens afspraak.
0180-415969 / 06-53268995 imspa@imspa.comdonde

Wilma en Martin Impelmans


 

Exposities in onze Studio Op 13 mei 2017 presenteren wij de expositie "Gekleurde Kleuren". De kunstenaars die wij dan presenteren zijn Maestro Sergio Bizzarri en Jack van der Hout.

De expositie van Maestro Sergio Bizzarri omvat een een klein overzicht van zijn werk als kunstenaar. Uit de vroegste periode hebben we jammer genoeg geen voorbeelden. Wel uit de overige perioden.

Maestro Sergio Bizzarri was in de jaren ’50 en ’60 met zijn monochromatische werken dè grote man achter de Informele Kunst. Zijn stijl ontwikkelt zich tot een welhaast expressionistische manier van schilderen. Zijn palet is heftig, emotioneel en warm, wat leidt tot een geheel eigen coloriek. In deze periode wordt hij geridderd oor zijn bijdrage aan de Italiaanse Kunst en ontvangt hij de eretitel "Maestro".

In de 70-er jaren gaat hij meer werken met figuraties. Hij exposeert in verschillende landen in Europa.

In de 90-er jaren wordt zijn palet heftiger en dieper. Figuraties worden heftig weergegeven. Voor zijn oeuvre wordt hij geridderd en krijgt hij de eretitel "Maestro". Hij exposeert ook in Japan, Australië, U.S.A. en Canada.

Recent heeft hij zich gevonden in de verbeelding van stenen die hem een verhaal van zijn leven vertellen. “Racconti degli sassi del mare”. Heeft vele prijzen gewonnen en is geridderd voor zijn bijdrage aan de Italiaanse moderne kunst.

In het Museo "La Castellina" in Nolrcia is een permanente overzichtstentoonstelling van zijn werk. In het Museo "Bizzarri" aan de via Giustolo 45 te Spoleto is een overzicht van zijn werk te zien uit alle kenmerkende perioden van leven als kunstrenaar.


Jack van der Hout is in 1986 afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten, toen nog niet de Willem de Kooningacademie. Sindsdien is hij beeldend kunstenaar en docent beeldende vorming twee- en driedimensionaal in het Voortgezet Onderwijs.

De thematiek van zijn schilderijen is geïnspireerd op de historie van voorwerpen. Aangetaste voorwerpen, waar een verhaal uit spreekt. Voorwerpen die aan de rand van rivieren liggen, aangespoeld en verweerd. Zijn werk is fel van kleur en met een expressieve toets neergezet. Soms is het werk herkenbaar, figuratief te noemen. Vaak neemt de stilering zo toe, dat het abstract wordt.

De sfeer van de schilderijen wordt grotendeels bepaald door de kleur. De warme kleuren nemen de laatste jaren toe. Een nieuwe inspiratiebron zijn plantaardige, dynamische vormen.

Wilma en Martin Impelmans

Interview SLOR 

Interview SLOR Op 4 Februari presenteren wij Robert Ram en Petra Giorgi.

Het werk van Robert is fantasierijk en zeer enerverend. Het is realistisch en surealistisch daarbij wordt vaak de humor niet vergeten. Hij werkt met een zeer verfijnde toets, gebruikt intense kleuren. De verbeeldingen zijn vaak geinspireerd op ervaringen tijdens reizen. Soms is een foto voldoende om het proces van de creatie op gang te brengen.
Robert is zich pas sinds een aantal jaren volledig op het schilderen gaan toeleggen.
Door zijn stijl van schilderen en uiterste nauwkeurigheid is zijn productie begrijpelijkerwijs niet groot.

Petra Giorgi stoeit met een combinatie van grafische technieken en schilderen. Dit mondt uit in collages en het "spelen" met papier. Haar werk neigt naar het abstracte met veel gevoel voor beweging. Naast abstracties verweeft zij figuren en figuraties in haar werk. Zij werkt veelal monochromatisch met lichte kleuraccenten.
De collages en het grafische effect van een ets vormen een voor de kijker uitnodigende bais om verder te observeren. Het geheel vormt een weergave van haar innerlijke wereld. Haar ruimtelijke objecten zijn een vervlechting van materialen, met de nadruk op papier. Haar werk is in één woord verrassend.


Wilma en Martin Impelmans
  Verbeelding bij Studio ImSpa

 

Exposities in onze Studio "Magma en Licht". Een duo tentoonstelling van 2 Italaanse kunstenaars era Garfalo en Afrdo Titta.
Zij hebben al eeder mee gedaan met "Incontro", de groepstentoontelling van Stichting Grenze(N)Loze Kunst in Ridderkerk.
Het werk van Alfredo Titta geldt is een ware geweldsexplosie en geeft een heftige weergave van zijn werkelijkheid. 
Bij Vera Garofalo geldt dat we kunnen genieten van het doordachte, bijna mathematische karakter van haar werk.
Er is veel om van te genieten voor de liefhebber van abstracte kunst.

De opening van de expositie was zaterdag 5 november 2016 en deze duurt tot en met 27 november.
Gedurende deze periode is de studio geopend van donderdag tot en met zondag, van 14:00 - 17:00.
Overige dagen na telefonische afspraak.


Graag tot ziens in Studio ImSpa.

Martin en Wilma Impelmans


"Antonella en Adelien" 

"Antonella en Adelien"  
5 maart t/m 27 maart 2016
 
Na de succesvolle openingstentoonstelling, waarbij de Italiaanse Evelina Marinangeli als nieuwe kunstenaar werd gepresenteerd, willen we onze trouwe kunstvrienden en volgers trakteren op een nieuwe interessante tentoonstelling.
 
Op zaterdag 5 maart is het zover. Met plezier presenteren we “ Antonella en Adelien” .
Antonella Bolliger – Savelli (1932), geboren in Italie en al geruime tijd wonend en werkend in Zuid Frankrijk.
Antonella is begonnen met het illustreren van kinderboeken, werkte als graficus bij de Zwitserse televisie in Zürich en begon daarna met schilderen.
Haar afbeeldingen zijn verhalend en geven de toeschouwer een kijkje in haar belevingswereld, waarbij de onderwerpen variëren van gebouwen in Parijs, de inhoud van een toilettafel naar het andere uiterste; een serie over het jodendom, uitgewerkt in “Samuel en Rebecca”  welke door het Joods historisch museum in Cavaillon is aangekocht.
In 1990 en vervolgens in 1991 werd Antonella getroffen door een herseninfarct, wat helaas niet zonder fysieke gevolgen is gebleven.
Met vallen en opstaan heeft Antonella haar linkerarm en hand geoefend, en daarmee een nieuwe wereld geopend, waarbij het kleurgebruik intenser is geworden, de afbeeldingen vereenvoudigd, maar met een voor Antonella kenmerkende intensiteit en nooit aflatende kwaliteit.
 
Adelien Noordzij (1987) een jonge Nederlandse kunstenaar wonend in Rhoon.
In 2011 studeerde zij af aan de kunstacademie Willem de Kooning. Haar afstudeerwerken zijn in deze tentoonstelling te zien en geven de kijker een mooi beeld van het beginwerk van deze veelbelovende dame.
Adelien is 5 jaar actief geweest als docente beeldende vorming.
Het werk van Adelien laat een bepaalde vervreemding zien, waarmee zij lijkt aan te geven dat je ondanks veel mensen om je heen, toch alleen kunt zijn, zonder daar verder een waarde oordeel aan te koppelen.
Het werk van het afgelopen jaar laat een “groei” zien, waarbij Adelien de grote doeken inruilt voor een veel kleiner formaat. De afbeeldingen zijn veelal geïnspireerd op Afrikaanse culturen, en laten mede door de combinatie van mensen, dieren en objecten toch ook weer een bepaalde vervreemding zien, en wel op een ontroerend mooie manier.
 
Hopelijk hebben we u weer zo nieuwsgierig gemaakt dat u ons weer graag komt bezoeken.
De opening is op zaterdag 5 maart, 15:00 uur, waarbij Adelien uiteraard aanwezig zal zijn.
De tentoonstelling is tot en met zondag 27 maart.
Voor sfeerbeelden van de vernissage kunt u kijken op
Youtube:    
https://youtu.be/VAAwckOcFIU
 
Openingstijden:
Donderdag t/m zondag 13:00 – 17:00
Andere dagen na telefonische afspraak
 
 
Studio ImSpa
0180 415969
0653 268995


 

Exposities in onze Studio Studio ImSpa Productions
Scheepmakersstraat 23
2984 BE Ridderkerk
 
Zaterdag 21 november opende Studio ImSpa  de deuren in de Scheepmakerstaat 23.
Dit werd gevierd met een speciale openingstentoonstelling waarbij werken van de met ImSpa samenwerkende kunstenaars werden gepresenteerd.
Er was speciale aandacht voor het werk van de Italiaanse Evelina Marinangeli.
Bijzonder was dat één van de aanwezige kunstenaars, Toos van Holstein door Stichting Kunstweek is verkozen tot Briljanten kunstenaar van Nederland 2016.
Samen met de heren de Kreek van de Kreek Transport was deze tentoonstelling mogelijk.
De speciale tentoonstelling is tot en met zondag 29 november te zien.
 
Tijdens de expositie is ook werk te zien van de met  ImSpa Productions samenwerkende kunstenaars:
Antonella , Sergio Bizzarri, Emanuela Duranti, Vera Garofalo, Toos van Holstein, Lucia, Gene Pompa, Alexandra en Tatiana Rusakova, Alfredo Titta, Karin Touw, Bea Verveer en Erna Wouters.

Studio ImSpa blijft daarna op afspraak geopend voor bezichtiging van het aanwezige werk.
We streven naar het vernieuwen van de te tentoonstellen werken met een frequentie van 3 tot 4 keer jaar.
Dit zal worden aangekondigd d.m.v. de Combinatie, Radio Ridderkerk, via onze website en onze Facebookpagina (ImSpa Productions)
U bent uiteraard van harte welkom, waarbij we wel vragen vooraf even contact op nemen om een vrijblijvende afspraak te maken.

 
Expostie vindt plaats van 20-11-2015 tot en met 29-11-2015
Openingstijden:
Zaterdag 21-11-2015 van 15:00 uur tot 19:00 uur (officiële opening om 16:00 uur)
Zondag    22-11-2015 van 14:00 uur tot 17:00 uur
Maandag  23-1-2015 tot en met vrijdag 27-11-2015 na afspraak (0180-415969)
Zaterdag 28-11-2015 en zondag 29-11-2015  van 14:00 uur tot 17:00 uur
 
Zie ook het interview met RTV Ridderkerk 
https://youtu.be/d_7PaxWKz_M

 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston