top of page

Galerie ImSpa in Ridderkerk, regio Rotterdam.

ImSpa is geen standaard kunstgalerie in Rotterdam. We streven er namelijk constant naar een vernieuwend en uniek aanbod aan kunst te showen. Dit doen we zowel aan de hand van de standaard collectie als met bijzondere exposities van kunstenaars uit zowel het binnen- als buitenland. Met onze stichting Grenze(n)loze Kunst presenteren we geregeld opkomende kunstenaars, waarvoor we willen fungeren als een platform voor talent. Dankzij ons team dat constant de mooiste werken spot, houden we onze collectie up-to-date en vind je in onze kunstgalerie in Rotterdam een altijd wisselend aanbod. Als je niet kunt vinden waar je naar op zoek bent dan is de kans groot dat je het enkele weken later wel tegenkomt, loop dus vooral geregeld even binnen!

Kunstgalerie Rotterdam

Internationaal georiënteerde kunstgalerie in Ridderkerk, in de regio Rotterdam

Doordat wij niet alleen in Nederland zoeken naar de mooiste werken en meest getalenteerde kunstenaars, maar ook in het buitenland, kunnen we onze kunstgalerie in Ridderkerk interessant houden. Het aanbod in onze galerie in Rotterdam is daarom heel erg veelzijdig en bovendien geschikt voor alle leeftijden. Iedereen is dan ook welkom om onze kunstwerken te komen bewonderen, of je nu 13 jaar bent en wilt leren schilderen, of 80 en simpelweg dol bent op al onze moderne kunst in Ridderkerk, regio Rotterdam. Wij zijn namelijk van mening dat kunst zowel tijdloos is als voor alle leeftijden, en dus is iedereen welkom. En door het steeds wisselende aanbod kun je elke keer dat je langskomt iets nieuws bewonderen. Misschien wordt je wel zo verliefd op een van de werken dat je het wilt kopen en mee naar huis wilt nemen. Maar denk er niet te lang over na, want uiteraard zijn alle kunstwerken die we verkopen volledig uniek. Ze zijn immers handgemaakt, en dus is er niet één hetzelfde.

Over onze kunstenazars

We werken op vaste basis samen met diverse kunstenaars, zowel uit binnen- als buitenland. Omdat we het leuk vinden mensen te betrekken bij kunst en meer te vertellen over de oorsprong ervan kun je op de pagina ‘Onze kunstenaars’ alles over ze lezen. Klik op de foto of de naam van een bepaalde kunstenaar en kom op diens eigen pagina terecht, waar je leest over zijn of haar werk. Uiteraard vertellen we je er in onze kunstgalerie in Ridderkerk ook graag alles over, want dat is immers waar hun werken geregeld hangen. Tevens helpen we je bij het uitzoeken van het juiste kunstwerk, of dat nu is voor bij je thuis aan de muur of op kantoor. Met onze ruime ervaring weten we immers precies hoe je de diverse kunstwerken (al dan niet in combinatie met elkaar) kunt inzetten om een ruimte te complementeren.

bottom of page