NIEUWS

Beste kunstvriendinnen en -vrienden

 

Vanaf  15 december 2020 moeten wij net als alle andere niet-essentiële onze Galerie ImSpa sluiten. Wij kunnen alleen via een afspraak onze klanten bereiken.

Dit betekent dat voor de tweede keer de expositie van Roland en Jacqueline moet worden uitgesteld. Het is namelijk de bedoeling dat beide kunstenaars bij de opening aanwezig zullen zijn. Wij informeren jullie z.s.m. over onze plannen.

Op 20 - 11 - 2020 waren we in de gelegenheid om de Glas kunstenaar Thea Figee te bezoeken. Een vruchtbaar bezoek, want zij zal binnenkort bij Galerie ImSpa exposeren. Tijdens de huidige "In Between" expositie  wordt een impressie van haar werk gegeven. Haar unieke handgelazen glasobjecten vormen de ruggengraat van haar werk . Dit wordt gekoppeld aan haar speelse, abstracte, schilderijen en prenten. Tijdens de "In Between" zijn laatstgenoemden in klein formaat. Leuk als kadootje voor de feestdagen.

We hebben het er toch maar op gewaagd.  Van 28 - 11 - 2020 tot en met 20  - 12 -  2020 is er weer een "In Between" van werk van enkele bij ons aangesloten kunstenaars, waaronder grafisch werk van Poen de Wijs, schilderijen van Vera Garofalo, Sergio Bizzarri, Anneke Slagboom e.a.

Zoals je misschien hebt gemerkt is de website verrijkt met een blog. Hier wordt regelmatig een stukje gepubliceerd over zaken rond de Galerie en van dingen die ons bezighouden. We hopen dat het jullie veel leesplezier geeft.

Door Corona en de daarbij behorende regelgeving zien wij ons genoodzaakt om de expositie van Roland Ekström en Jacqueline Tijssen te verplaatsen naar 17 - 01 - 2021 tot en met 14 - 02 - 2021. Wij hopen jullie dan weer allemaal welkom te heten.

We zijn blij en ook trots dat we Roland Ekström aan onze kunstenaars kunnen toevoegen.  Hij is geboren en getogen in Eskilstuna, Zweden. Vanaf 1982 is hij woonachtig in Italië. Zijn werk is in een woord bijzonder.

Hij is internationaal actief. Hij werd uitgenodigd voor exposities in Zweden, Denemarken, Italië, Duitsland, Spanje, Chili en de U.S.A. Hij heeft diverse prijzen gewonnen waaronder:

De ”Nils Holgersson Prize C. Weibull - Italian Cultural Institute in Stockholm, “Light and Nature Prize” Subiaco Abbey for St. Benedetto  XV century exhibition, De internationale prijs “ Beato Angelico” in Grottaferrata Abbey Italy. Finalist bij de “International LRH illustrator for the future contest” USA.

Hoe het werk echt is? Dat kunnen jullie zien tijdens de expositie van zijn werk die is voorzien van 15 - 11 t/m 20 - 12 - 2020 in onze Galerie ImSpa.

Eind oktober wordt in Gubbio een expositie gehouden van bekende Italiaanse beeldende kunstenaars. De organisatie ligt bij Giuseppe Allegrucci, gerenomeerd kunstenaar. Interessant is het dat een prijs aan deze expositie is verbonden. Voor de 5 prijswinnaars is mede een expositie in onze Galerie ImSpa verbonden. Deze expositie zal eind 2022 plaatsvinden.

Daarnaast zijn we bezig om met AION Arte een expositie tour door Toscane, Umbria en Lazio te organiseren.

Alles uiteraard op voorwaarde dat Corona een en ander niet belemmert.

Met de zoon van Giuseppe Fioroni zijn we druk aan het overleggen over de organisatie van een expositie in onze Galerie.  Uiteraard alles onder voorbehoud van de regelgeving rond Corona. Wij zoeken naar een expositie moment later in 2021.

Galerie ImSpa

Contact opnemen

Volgen

  • Facebook
  • Instagram

0031653268995 / 003153421596 / 0031180415969

©2020 door Galerie ImSpa. Gemaakt met Wix.com