NIEUWS

Beste kunstvriendinnen en -vrienden

WISTEN JULLIE OOK DAT JE KUNSTWERKEN VIA HET CONTACT FORMULIER DIRECT BIJ ONS KUNT BESTELLEN? WIJ NEMEN DAN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP.

 

 

Van 22 - 01 - 2023  t/m 19 - 02 - 2023 worden jullie uitgenodigd voor de tentoonstelling van Ubaldo CichI. Deze in Italie geboren kunstenaar en woont al meer dan 50 jaar i  Nederland. Binnenkort meer over deze kunstenaar.

Tot 25 - 11 -. 2022 is de Galerie uitsluitend geopend op afspraak

Op 27 - 11 - 2022 volgt Ries Kleijnen met de expositie "De kleuren van Ries Kleijnen", Ries etst en daarbij maakt zij gebruik van een door haarzelf ontwikkelde techniek. Haar werk is kleurrijk. Zij laat zich inspireren door de wereld om haar heen. Het bezoek aan onze Galerie ImSpa zal onvergetelijk zijn.

Ries is tijdens de vernissageling aanwezig om haar werkwijze toe te lichten.

Meer over Ries Kleijnen kunnen jullie lezen en zien op haar persoonlijke bladzijde. 

 

Het seizoen 2022 / 2023 gaat van start met de expositie "de Waarheid achter de Verbeelding" van Petra Giorgi en Linda Roffel.

Bij de opening staat jullie een kleine verrassing te wachten. Toos van Holstein heeft een nieuwe steendruk gemaakt De intekenprijs is € 150,00 Na 11 oktober wordt de prijs € 225,00.

Tevens verwelkomen wij onze nieuwe waakhond! Ook die staat te koop

Voor 2022 staan weer een aantal activiteiten gepland. Diverse Nederlandse en italiaanse kunstenaars gaan hun werk tonen in onze Galerie. Nieuwkomers zijn Romeo Battisti en Luigi Piccioni uit Italië en Ries Kleijnen en Nora van Klingeren uit Nederland.

De expositie Red-Yellow, Blue gaat gewoon door.  21 november 2 is de eerste officiele dag. De kunstenaars zijn rond 15:00 uur aanwezig. Wij heten jullie allemaal van harte021elkom. Natuurlijk met inachtneming van de regelgeving.

De voorbereidingen voor de expositie in november zijn in volle gang. Hans Vanhorck, de internationaal bekende kunstenaar, komt dan zijn opwachting maken. Samen met Hans exposeert de glaskunstenaar Thea Figee, bekend van haar handgeblazen vazen die stuk voor stuk unica zijn.

Het belooft een boeiend spektakel te worden.

De voorbereidingen zijn weer in volle gang voor het nieuwe seizoen. De eerstvolgende expositie is "Mensen Mensen"" De titel is gekozen omdat Roland en Jacqueline zich laten inspireren door mensen in hun eigen wereld. Roland doet dat door mensen en hun relaties in een ironisch daglicht te plaatsen. Jacqueline geeft de mensen een plaats om te leven, zij het met verrassende effecten. Jeroen doet dat weer door zich te laten inspireren door biologische items.

De tentoonstelling begint al op 28 augustus. De officiële opening vindt plaats op 5 september 2021 omdat dan de kunstenaars aanwezig zullen zijn. We proberen om Stefania Montori van AION Arte de opening mede te realiseren, maar dan via een videobeeld op afstand.

Intussen is de expositie "Imaginair" afgerond. Het werk van Willie Roozenbrand werd alom gewaardeerd.

Het werk van Mark Isarin werd als boeien d ervaren en een aantal mensen heeft de wens te kennen gegeven om zich door hem te laten. fotograferen.. Kortom; de expositie was ondanks Corona, een succes.

Zoals je misschien hebt gemerkt is de website verrijkt met een blog. Hier wordt regelmatig een stukje gepubliceerd over zaken rond de Galerie en van dingen die ons bezighouden. We hopen dat het jullie veel leesplezier geeft.