NIEUWS

Beste kunstvriendinnen en -vrienden

 

Door alle mogelijkheden en onmogelijkheden rond het Covid-19 gebeuren proberen we toch een start te maken met het nieuwe jaar 2021.

 

Op 21 maart 2021 staat de expositie "X" gepland. Aan deze expositie nemen Albert Heijdens en Adelien Noordzij deel. Albert Heijdens is een bekende Nederlandse kunstenaar die zich laat inspireren door lezen, zoals zijn wandboeken. En ruimtelijke objecten. Zijn medium is overwegend metaal, waarop hij een suggestief palet aanbrengt.

Adelien Noordzij is een bekende bij ons in Galerie ImSpa. Haar werk is boeiend en laat de kijker niet los. Haar palet met olieverf is ingetogen. Zij werkt dit op een gedetailleerde manier uit op zowel linnen als speciaal papier.

Expositie "X":   21 - 03 - 2021 / 18 - 04 - 2021

 

Voor 1 mei 2021 staat de expositie "3" gepland. Hier wordt werk gepresenteerd van 3 dames uit onze regio, Jessy Kok, Conny Pols en Bea Verveer.. Hun werk is zeer verscheiden en varieert van keramiek (Conny Pols) en bronzen objecten(Jessy Kok) naar schilderkunst (Bea Verveer).  het bindmiddel van hun werk is de 3-dimensionaliteit.

Vanaf  15 december 2020 moeten wij net als alle andere niet-essentiële onze Galerie ImSpa sluiten. Wij kunnen alleen via een afspraak onze klanten bereiken.

Dit betekent dat voor de tweede keer de expositie van Roland en Jacqueline moet worden uitgesteld. Het is namelijk de bedoeling dat beide kunstenaars bij de opening aanwezig zullen zijn. Wij informeren jullie z.s.m. over onze plannen.

Zoals je misschien hebt gemerkt is de website verrijkt met een blog. Hier wordt regelmatig een stukje gepubliceerd over zaken rond de Galerie en van dingen die ons bezighouden. We hopen dat het jullie veel leesplezier geeft.

Door Corona en de daarbij behorende regelgeving zien wij ons genoodzaakt om de expositie van Roland Ekström en Jacqueline Tijssen te verplaatsen naar September 2021. Omdat beide kunstenaars bij de opening aanwezig willen zijn hebben wij gemeend de expositie naar de tweede helft van het jaar te verplaatsen.  Wij hopen jullie dan weer allemaal welkom te heten.

Met de zoon van Giuseppe Fioroni zijn we druk aan het overleggen over de organisatie van een expositie in onze Galerie.  Uiteraard alles onder voorbehoud van de regelgeving rond Corona. Wij zoeken naar een expositie moment later in 2021.

Galerie ImSpa

Contact opnemen

Volgen

  • Facebook
  • Instagram

0031653268995 / 003153421596 / 0031180415969

©2020 door Galerie ImSpa. Gemaakt met Wix.com