NIEUWS

Beste kunstvriendinnen en -vrienden

 


We zijn blij en ook trots dat we Roland Ekström aan onze kunstenaars kunnen toevoegen.  Hij is geboren en getogen in Eskilstuna, Zweden. Vanaf 1982 is hij woonachtig in Italië. Zijn werk is in een woord bijzonder.

Hij is internationaal actief. Hij werd uitgenodigd voor exposities in Zweden, Denemarken, Italië, Duitsland, Spanje, Chili en de U.S.A. Hij heeft diverse prijzen gewonnen waaronder:

De ”Nils Holgersson Prize C. Weibull - Italian Cultural Institute in Stockholm, “Light and Nature Prize” Subiaco Abbey for St. Benedetto  XV century exhibition, De internationale prijs “ Beato Angelico” in Grottaferrata Abbey Italy. Finalist bij de “International LRH illustrator for the future contest” USA.

Hoe het werk echt is? Dat kunnen jullie zien tijdens de expositie van zijn werk die is voorzien van 15 - 11 t/m 20 - 12 - 2020 in onze Galerie ImSpa.

 

Eind oktober wordt in Gubbio een expositie gehouden van bekende Italiaanse beeldende kunstenaars. De organisatie ligt bij Giuseppe Allegrucci, gerenomeerd kunstenaar. Interessant is het dat een prijs aan deze expositie is verbonden. Voor de 5 prijswinnaars is mede een expositie in onze Galerie ImSpa verbonden. Deze expositie zal eind 2021 plaatsvinden.

Daarnaast zijn we bezig om met AION Arte een expositie tour door Toscane, Umbria en Lazio te organiseren uiteraard op voorwaarde dat Corona een en ander niet belemmert.

Met de zoon van Giuseppe Fioroni zijn we druk aan het overleggen over de organisatie van een expositie in onze Galerie.  Uiteraard alles onder voorbehoud van de regelgeving rond Corona.

 

Uitnodiging voor de expositie “Lijnenspel en Speels Abstract” met werk van Saskia Rietveld en Alexandra Rusakova.

Hiermee start op 13 september het nieuwe expojaar 2020 – 2021 van Galerie ImSpa.

Tijdens deze expositie introduceren we ook een nieuw gezicht. Van wie? Dat houden we nog even geheim. Dit wordt een nieuwe formule. Bij iedere expositie proberen we, samen met 1 van de kunstenaars, een nieuw gezicht te introduceren.

Ben je nu nog meer geïnteresseerd?  We zien je dan graag vanaf 13 september t/m 14 oktober. De openingstijden zijn als vanouds.


N.B. Als gevolg van de regelgeving rond Covid-19 hebben wij de Vernissage aangepast .

Er is geen traditioneel openingswoord.

Door de 1,5 meter maatregel kunnen we ongeveer 12-14 gasten gelijktijdig, binnen, ontvangen. Wij houden ons hieraan. Verspreidt jullie wel direct over de 2 verdiepingen. 

Uiteraard is er handgel aanwezig. Het dragen van een mondkapje is voor je eigen verantwoordelijkheid en is bij ons niet verplicht. We houden beneden 2 deuren open, zodat er voldoende ventilatie is. In verband met het Nederlandse weer staat er voor de ingang een partytent om de gasten die nog niet naar binnen kunnen, een glaasje aan te bieden.

We zijn dan ook écht vanaf 13:00 uur open, waarbij we hopen op een aantal vroege gasten, alsmede een gelijkmatige stroom bezoekers gedurende de expositieweken.

We sluiten om 17:00 uur.

 

Galerie ImSpa

Contact opnemen

Volgen

  • Facebook
  • Instagram

0031653268995 / 003153421596 / 0031180415969

©2020 door Galerie ImSpa. Gemaakt met Wix.com