NIEUWS

Beste kunstvriendinnen en -vrienden

Voor 2022 staan weer een aantal activiteiten gepland. Diverse Nederlandse en italiaanse kunstenaars gaan jhun werk tonen in onze Galerie. Nieuwkomers zijn Romeo Battisti en Luigi Piccioni uit Italië en Ries Kleijnen en Nora van Klingeren uit Nederland.

Daarnaast gaan wij ons bezighouden met een nieuw samenwerkingsproject met Monacelli.

De expositie Red-Yellow, Blue gaat gewoon door.  21 november is de eerste officiele dag. De kunstenaars zijn rond 15:00 uur aanwezig. Wij heten jullie allemaal van harte welkom. Natuurlijk met inachtneming van de regelgeving.

De regelgeving van de overheid en het verband met onze activiteiten zijn duidelijk. 

Als Culturele instelling is Galerie ImSpa gehouden aan het volgende:

De activiteiten, dus ook de opening kunnen gewoon doorgang vinden op voorwaarden van een "corona-check":

1. QR code wordt bij binnenkomst gecontroleerd

2. Ook het bewijs van de vaccinaties (2) of genezing van het corona-virus is geldig.

 

Er zijn weer spannende tijden  in aantocht. Corona doet weer wat het niet moet doen, nl veel mensen besmetten.

Afspraken met diverse nieuwe en Italiaanse kunstenaars die hun opwachting gaan maken in onze Galerie. Daarnaast ook weer een aantal "oude bekenden". Volg het nieuws..

 

De voorbereidingen voor de expositie in november zijn in volle gang. Hans Vanhorck, de internationaal bekende kunstenaar, komt dan zijn opwachting maken. Samen met Hans exposeert de glaskunstenaar Thea Figee, bekend van haar handgeblazen vazen die stuk voor stuk unica zijn.

Het belooft een boeiend spektakel te worden.

 

Especially for our Chinese guest​s:

新闻动态 (news)

感谢您对本画廊的关注!如果您有兴趣或意愿考虑购买请邮件咨询。imspa@imspa.com

Tussen deze tentoonstellingen gaan we een korte periode naar Italie om afspraken te maken voor activiteiten in Nederland en in Italie

 

De voorbereidingen zijn weer in volle gang voor het nieuwe seizoen. De eerstvolgende expositie is "Mensen Mensen"" De titel is gekozen omdat Roland en Jacqueline zich laten inspireren door mensen in hun eigen wereld. Roland doet dat door mensen en hun relaties in een ironisch daglicht te plaatsen. Jacqueline geeft de mensen een plaats om te leven, zij het met verrassende effecten. Jeroen doet dat weer door zich te laten inspireren door biologische items.

De tentoonstelling begint al op 28 augustus. De officiële opening vindt plaats op 5 september 2021 omdat dan de kunstenaars aanwezig zullen zijn. We proberen om Stefania Montori van AION Arte de opening mede te realiseren, maar dan via een videobeeld op afstand.

De korte periode van rust in de zomervakantie wordt in Galerie Im Spa uiteraard nuttig besteed. In de periode van 11 tot en 22 augustus zijn we in de galerie aanwezig voor de zomerpresentatie van werken uit stock. Wij bieden deze werken aan met een korting op de prijs van 10 tot 25 %. Dus neem je kans op een mooi werk.

Intussen is de expositie "Imaginair" afgerond. Het werk van Willie Roozenbrand werd alom gewaardeerd.

Het werk van Mark Isarin werd als boeien d ervaren en een aantal mensen heeft de wens te kennen gegeven om zich door hem te laten. fotograferen.. Kortom; de expositie was, ondanks Corona, weer een succes.

Op 1 mei is het weer zover. Dan openen wij Galerie ImSpa met een nieuwe expositie met werk van Bea Verveer (schilderijen), Conny Pols (keramiek) en Jessy Kok (bronzen objecten). Het is al met al een zeer boeiende en intrigerende expositie geworden die door kunstliefhebbers moet worden bezocht. Nog steeds is het Corona-spook present. Vandaar het verzoek om jullie bezoek van tevoren aan te kondigen. Dus zowel tijdens als buiten de expositie openstellingen.

We hopen jullie te begroeten. De kunstenaars zullen op 1 e 2 mei aanwezig zijn. Wanneer zij op andere momenten aanwezig zijn zullen wij dit zo spoedig mogelijk, via de vaste kanalen, doorgeven. Op 1 mei is er een radio interview  met medewerking van Wilma Impelmans.

Zoals je misschien hebt gemerkt is de website verrijkt met een blog. Hier wordt regelmatig een stukje gepubliceerd over zaken rond de Galerie en van dingen die ons bezighouden. We hopen dat het jullie veel leesplezier geeft.