NIEUWS

Beste kunstvriendinnen en -vrienden

WISTEN JULLIE OOK DAT JE KUNSTWERKEN VIA HET CONTACT FORMULIER DIRECT BIJ ONS KUNT BESTELLEN? WIJ NEMEN DAN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP!

 

 

Er staat weer een nieuwe "In Between" op het programma. De vorige 4 zijn niet op deze wijze gepresenteerd. Wij vonden dat de kwaliteit van het werk wel iets meer publiciteit verdiende. Een "In Between" bij Galerie ImSpa betekent dat wij op deze wijze jonge, veelbelovende en energieke kunstenaars de gelegenheid willen geven om hun werk aan het publiek te laten zien. Voor de kunstennaars vaak een eerste gelegenheid om een groter publiek te begroeten.

Valeria Papavoine is docente kustzinnige vorming aan het Scala Molenvliet te Spijkenisse (onderdeel van het Penta College). Zij is veelzijdig wat betreft haar technieken (2-D en 3-D) 

Esther Annaars houd zich vooral bezig met ons, nederlandse, erfgoed en vertaald dat naar unieke keramische vormen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor 2022 staan weer een aantal activiteiten gepland. Diverse Nederlandse en italiaanse kunstenaars gaan hun werk tonen in onze Galerie. Nieuwkomers zijn Romeo Battisti en Luigi Piccioni uit Italië en Ries Kleijnen en Nora van Klingeren uit Nederland.

Daarnaast gaan wij ons bezighouden met een nieuw samenwerkingsproject met Monacelli.

De expositie Red-Yellow, Blue gaat gewoon door.  21 november is de eerste officiele dag. De kunstenaars zijn rond 15:00 uur aanwezig. Wij heten jullie allemaal van harte welkom. Natuurlijk met inachtneming van de regelgeving.

De voorbereidingen voor de expositie in november zijn in volle gang. Hans Vanhorck, de internationaal bekende kunstenaar, komt dan zijn opwachting maken. Samen met Hans exposeert de glaskunstenaar Thea Figee, bekend van haar handgeblazen vazen die stuk voor stuk unica zijn.

Het belooft een boeiend spektakel te worden.

Especially for our Chinese guest​s:

新闻动态 (news)

感谢您对本画廊的关注!如果您有兴趣或意愿考虑购买请邮件咨询。imspa@imspa.com

 

De voorbereidingen zijn weer in volle gang voor het nieuwe seizoen. De eerstvolgende expositie is "Mensen Mensen"" De titel is gekozen omdat Roland en Jacqueline zich laten inspireren door mensen in hun eigen wereld. Roland doet dat door mensen en hun relaties in een ironisch daglicht te plaatsen. Jacqueline geeft de mensen een plaats om te leven, zij het met verrassende effecten. Jeroen doet dat weer door zich te laten inspireren door biologische items.

De tentoonstelling begint al op 28 augustus. De officiële opening vindt plaats op 5 september 2021 omdat dan de kunstenaars aanwezig zullen zijn. We proberen om Stefania Montori van AION Arte de opening mede te realiseren, maar dan via een videobeeld op afstand.

Intussen is de expositie "Imaginair" afgerond. Het werk van Willie Roozenbrand werd alom gewaardeerd.

Het werk van Mark Isarin werd als boeien d ervaren en een aantal mensen heeft de wens te kennen gegeven om zich door hem te laten. fotograferen.. Kortom; de expositie was, ondanks Corona, weer een succes.

Zoals je misschien hebt gemerkt is de website verrijkt met een blog. Hier wordt regelmatig een stukje gepubliceerd over zaken rond de Galerie en van dingen die ons bezighouden. We hopen dat het jullie veel leesplezier geeft.

Digitale poster in-between 23 april kopiëren.jpg