NIEUWS

Beste kunstvriendinnen en -vrienden

 

 

Op 1 mei is het weer zover. Dan openen wij Galerie ImSpa met een nieuwe expositie met werk van Bea Verveer (schilderijen), Conny Pols (keramiek) en Jessy Kok (bronzen objecten). Het is al met al een zeer boeiende en intrigerende expositie geworden die door kunstliefhebbers moet worden bezocht. Nog steeds is het Corona-spook present. Vandaar het verzoek om jullie bezoek van tevoren aan te kondigen. Dus zowel tijdens als buiten de expositie openstellingen.

We hopen jullie te begroeten. De kunstenaars zullen op 1 e 2 mei aanwezig zijn. Wanneer zij op andere momenten aanwezig zijn zullen wij dit zo spoedig mogelijk, via de vaste kanalen, doorgeven. Op 1 mei is er een radio interview  met medewerking van Wilma Impelmans.

 

De Expositie met werk van Adelien Noordzij en Albert Heijdens was een groot succes. Veel geïnteresseerde bezoekers.

Door alle mogelijkheden en onmogelijkheden rond het Covid-19 gebeuren proberen we toch een start te maken met het nieuwe jaar 2021.

 

Op 21 maart 2021 staat de expositie "X" gepland. Aan deze expositie nemen Albert Heijdens en Adelien Noordzij deel. Albert Heijdens is een bekende Nederlandse kunstenaar die zich laat inspireren door lezen, zoals zijn wandboeken. En ruimtelijke objecten. Zijn medium is overwegend metaal, waarop hij een suggestief palet aanbrengt.

Adelien Noordzij is een bekende bij ons in Galerie ImSpa. Haar werk is boeiend en laat de kijker niet los. Haar palet met olieverf is ingetogen. Zij werkt dit op een gedetailleerde manier uit op zowel linnen als speciaal papier.

Expositie "X":   21 - 03 - 2021 / 18 - 04 - 2021

 

Zoals je misschien hebt gemerkt is de website verrijkt met een blog. Hier wordt regelmatig een stukje gepubliceerd over zaken rond de Galerie en van dingen die ons bezighouden. We hopen dat het jullie veel leesplezier geeft.

Door Corona en de daarbij behorende regelgeving zien wij ons genoodzaakt om de expositie van Roland Ekström en Jacqueline Tijssen te verplaatsen naar September 2021. Omdat beide kunstenaars bij de opening aanwezig willen zijn hebben wij gemeend de expositie naar de tweede helft van het jaar te verplaatsen.  Wij hopen jullie dan weer allemaal welkom te heten.