Stichting Grenze(N)loze Kunst

Wat doen wij

Als Stichting Grenze(N)loze Kunst (S.G.K.) hebben wij tot doel om kunst, nationaal en internationaal, laagdrempelig, te presenteren. Ons doel is onder meer het voorstellen van nieuwe en opkomende kunstenaars. 
 

Dat betekent dat er zoveel mogelijk publiek, en potentiële kopers de mogelijkheid moeten krijgen kennis te nemen van Kunst. Dat geldt ook voor de gepresenteerde kunstenaars. We stimuleren een internationale georiënteerdheid om kunstenaars uit binnen- en buitenland hun werk te laten presenteren tijdens door ons georganiseerde projecten, zoals "Triangle of Life" in Nederland en "Arte incontra Artigianato" in Italië. Wij streven ernaar om regelmatig een internationaal project te organiseren. Kunstenaars worden nadrukkelijk betrokken bij de organisatie en uitwerking van de projecten. Op deze manier kunnen wij kunstenaars een breder platform bieden. Als je meer wilt weten, loop dan bij Galerie ImSpa binnen.

Wij zijn op zoek naar sponsors die onze activiteiten een warm hart toedragen.

Bij de foto: 

Workshop van Karin Touw met kinderen uit Gubbio tijdens de manifestatie "Arte incontra Artigianato" 2019

Samenwerking Stichting Grenze(N)loze Kunst en AION Arte

Sinds 2016 werken we samen met de Italiaanse organisatie "AION Arte". Om het internationale karakter te behouden worden de presentaties in het Engels gedaan.

De eerste Italiaanse kunstenaar die wij willen presenteren is Luigi Piccioni. Deze kunstenaar woont en werkt in Spoleto, in de provincie Umbria. Wij wilden hem in januari 2020 presenteren in onze Galerie, maar door privé-omstandigheden is dit niet mogelijk gebleken.

Klik op de knop om dan stellen we Luigi aan jullie voor. (nog in constructie)

Galerie ImSpa

Contact opnemen

Volgen

  • Facebook
  • Instagram

0031653268995 / 003153421596 / 0031180415969

©2020 door Galerie ImSpa. Gemaakt met Wix.com