top of page

Internationale projecten

Enkele video-impressies

MOSTRA INTERNAZIONALE "ARTE INCONTRA ARTIGIANATO" GUBBIO 2019

27 juli tot 18 augustus 2019 in de historische lokatie "Sala degli Arconi", "Sala dei Capitani", "Ex-convento San Pietro/Biblioteca Sperelliana"

De expositie "Arte incontra Artigianato" in Gubbio, Italië, Het evenement vond plaats in de zomer van 2019. Kunstenaars  uit 7 verschillende landen presenteerden hun werk op 4 lokaties in een historische ambiance. Twee deelnemers werkten gezamenlijk aan een project. Onder de bezielende leiding van Toos van Holstein en Giampietro Rampini ontstond een"installatie". Tijdens de expositie hebben wij duizenden bezoekers mogen ontvangen.

TRIANGLE OF LIFE APRIL EN MEI 2018

25 april tot 2 juni 2018

"Triangle of Life" was een groot opgezet project verdeeld over 7 lokaties in Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon en Oud-Beijerland. In totaal 30 kunstenaars uit binnen- en buitenland werkten aan de Thema's "Vrouw", "Vruchtbaarheid" en "Natuur".

EXPOSITIE IN HET PALAZZO DUCALE VAN GUBBIO.

3 augustus tot 1 september 2019

Tijdens de Mostra Internazionale "Arte incontra Artigianato" waren Karin Touw (Nederland) samen met Luca Luciano (Italië), beide verbonden aan Galerie ImSpa, uitgenodigd voor een duo -expositie in het Plazzo Ducale van Gubbio.

bottom of page