top of page

Op zoek naar Moderne Kunst in de regio Rotterdam

Ben je op zoek naar een mooi kunstwerk voor in huis of op kantoor? En wil je kennis maken met moderne kunst van upcoming kunstenaars of nieuw werk van gevestigde kunstenaars? Bezoek dan eens onze galerie voor moderne kunst in Rotterdam e.o. Daar vind je namelijk een zeer groot aanbod aan kunstwerken in allerlei verschillende disciplines. We werken als galerie zowel samen met een vaste selectie kunstenaars als met mensen die tijdelijk bij ons exposeren. Het mooie aan onze collectie moderne kunst in in onze Galerie ImSpa is, dat deze heel veelzijdig is. Er zit voor iedereen wat tussen, of je nu houdt van hele kleurrijke of meer ingetogen kunst. We proberen het aanbod heel bewust zo breed te houden, zodat er voor elke doelgroep iets in onze galerie in Ridderkerk te vinden is. En dit aanbod strekt zich uit over veel verschillende disciplines.

  •  

Moderne kunst Rotterdam

Breed aanbod Moderne Kunst in Ridderkerk, regio Rotterdam.

Niet voor niets staan we bekend als een van de betere, internationaal georiënteerde galeries. Ons aanbod moderne kunst in Rotterdam e.o. is ontzettend groot, en wisselt bovendien geregeld. We zien onze galerie in Rotterdam namelijk niet alleen als locatie waar kunst te koop is, maar bovenal als tentoonstellingsruimte, boordevol inspiratie voor alle leeftijden. Een groot deel van de mensen bezoekt ons immers om geïnspireerd te raken, en als we kunst verkopen dan is dat mooi meegenomen. Daarom organiseren we ook geregeld thema-exposities met moderne kunst in Ridderkerk bijvoorbeeld van opkomende kunstenaars, uit zowel het binnen- als het buitenland.

Kunst is voor iedereen en voor alle leeftijden.

Bij Galerie ImSpa zijn we ervan overtuigd dat kunst voor alle leeftijden is, en bovendien van alle tijden. Of het nu om onze collectie abstracte, moderne kunst in Rotterdam e.o. gaat of de meer beeldende werken, vrijwel alle kunst is absoluut tijdloos. Of je iets mooi vindt of niet hangt volledig af van jouw persoonlijke smaak, daarom is het ook lastig te definiëren wat kunst precies is. Iets is nooit ‘mooi’ of ‘lelijk’ te noemen, want iedereen ziet er iets anders in. Daarom zijn wij ook zo door kunst gefascineerd, en zijn we constant actief op zoek naar nieuwe werken voor in onze galerie. Kom eens langs en laat je inspireren!

bottom of page