top of page

Galerie ImSpa voor Moderne Kunst in Ridderkerk, regio Rotterdam

Ben je een fan van moderne kunst en op zoek naar een mooie galerie in Rotterdam die zowel exposeert als verkoopt? Dan ben je bij ImSpa aan het juiste adres. Wij hebben de mooiste moderne kunst in Rotterdam voor je verzameld, en alles prachtig tentoongesteld in onze galerie. Het steeds wisselende aanbod is geschikt voor bewonderaars van alle leeftijden. Wij vinden namelijk dat kunst niet gebonden is aan leeftijd (of zelfs aan tijd in het algemeen). Dat is tevens de reden dat we de stichting Grenze(n)loze Kunst hebben opgezet. Het doel van deze stichting is kunst (zowel nationaal als internationaal) op een laagdrempelige manier te presenteren. Dit doen we in onze galerie voor moderne kunst in Rotterdam, waar je geregeld bijzondere exposities kunt bezoeken. Al deze kunst is tentoongesteld om je te inspireren, maar je kunt het natuurlijk ook aanschaffen. Dus als je op zoek bent naar een origineel kunstwerk dan doe je er goed aan geregeld even binnen te lopen in onze galerie.

Galerie Rotterdam

Galerie ImSpa in Ridderkerk, regio Rotterdam, met een steeds wisselend aanbod.

Doordat we samenwerken met heel veel verschillende kunstenaars kunnen we je constant voorzien van een wisselend aanbod kunstwerken. Als we iets verkopen vullen we deze plek snel op met een nieuw werk, en natuurlijk geldt voor alle kunstwerken dat er slechts één exemplaar van is. Dat is het mooie aan kunst, het is volledig uniek. Een bijzonder kunstwerk in huis van onze galerie in Rotterdam maakt je interieur persoonlijk. Niemand heeft immers hetzelfde kunstwerk, en je hebt het uitgekozen omdat je er zelf van onder de indruk bent. En doordat kunst tijdloos is, is het niet onderhevig aan trends en geniet je er dus jarenlang van.

Abstracte- of liever figuratieve Kunst?

In onze galerie in Rotterdam bieden we je een groot aanbod abstracte werken die tot de verbeelding spreken, maar ook meer beeldende kunstwerken die een duidelijk onderwerp hebben. Vaak zie je in een kunstwerk de handtekening en stijl van de kunstenaar terug, maar we hebben ook genoeg kunst hangen die volledig op zichzelf staat en vrij experimenteel gemaakt is. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Onze selectie is echter zo breed dat er voor iedereen wel iets tussen zit dat past bij diens smaak en interieur. En natuurlijk adviseren we je graag als je het moeilijk vindt om een passend kunstwerk te vinden voor op een specifieke plek. Na jaren werken in onze kunstgalerie in Rotterdam weten we namelijk precies welk effect kunst heeft en hoe je het in kunt zetten om een bepaalde sfeer te creëren. Vraag ons dus gerust om advies!

bottom of page