top of page
  • imspa1

Mijmeringen rond de kerstboom


Hebben jullie dat ook? Meer emoties dan anders, zo tegen het einde van het jaar?


De dagen worden korter. Het is grauw en grijs buiten en je hoopt maar dat het gaat sneeuwen, want dat geeft vrolijk lichte tinten tegen het grijze van de achtergrond. Iedereen gaat op zijn manier genieten van de gezelligheid van Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar. Fijne tijd en liefst wel alle vrienden, kennissen en familie om je heen. En dan filosoferen bij een goed glas wijn. Hij was het afgelopen jaar en wat zijn de verwachtingen voor 2022. Worden we wereldkampioen voetballen? Schaatsen we naar een record aantal medailles tijdens de winterspelen? Krijgen we dan eindelijk Corona, inclusief alle mutaties onder de knie of gaat het lijden nog een poosje door?

Hans Vanhorck: After the storm (190 x 80 cm)


En dan is er de rust van het op je laten inwerken van kunst. Want kunst is toch emotie.

Dus ga nu eens naar een Kunst-Galerie zoals Galerie ImSpa in Ridderkerk. Bezoek eens dat museum dat je al eerder wilde zien maar waar het tot nu toe niet van gekomen is. Diverse musea hebben voor deze tijd aparte tentoonstellingen georganiseerd. Kruip eens lekker weg bij het lezen van een boeiend boek of het luisteren naar muziek.

Droom weg bij een mooi schilderij, een mooie tekening of een boeiende sculptuur. Misschien is dat de impuls om kunst aan te schaffen omdat je dan in ieder geval het voor jou mooiste, altijd weer kunt bekijken.

Tips te over. Ik hoop dat jullie de “kunststap” gaan maken. Het is de moeite waard en je zult nooit teleurgesteld zijn, want wat mooi is kan toch nooit teleurstellen!!

Wilma en ik van Galerie ImSpa wensen jullie Fijne feestdagen en een Voorspoedig en Kunstrijk 2022 toe.

Over een boeiende tentoonstelling gesproken:

Bij Galerie ImSpa is tot 8 januari 2022 de expositie “Red - Yellow - Blue” te zien van een van de grootste, Internationaal bekende, abstracte en soms toch figuratieve Nederlandse kunstschilders, Hans Vanhorck samen met. Thea Figee, een van de meest vooraanstaande Nederlandse glaskunstenaars.

Thea Figee: Bokaal (unicum)


Red - Yellow - Blue

Galerie Im Spa

Scheepmakerstraat 23

2984 BE Ridderkerk

Geopend: donderdag t/m zondag van 13:00 to 17:00 uur m.u.v. de Kerstdagen en Oud en Nieuw.

Op andere tijden. Na telefonische afspraak of via imspa@imspa.com of www.imspa.com


42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page